Succesvol samen optrekken

RUWBOUW CONTROLECENTRUM RRP VENLO

Yellow-Separator-Image-Large
Vlakbij de Duitse grens realiseren wij in opdracht van Van Wijnen Zuid de ruwbouw van het nieuwe controlecentrum van de Rotterdam-Rijn Pijpleiding.
Dit controlecentrum vormt het hart van een belangrijke pijleidingsinfrastructuur die olie vanuit de haven van Rotterdam naar het Ruhrgebied in Duitsland pompt. Het nieuwe controlecentrum vormt hiermee een belangrijke rol als scharnierpunt in deze logistieke operatie.

De Kock Betonbouw is voor dit project verantwoordelijk voor het realiseren van de gehele ruwbouw. Het gebouw met een oppervlakte van ongeveer zeshonderdvierkantemeter voorzien we van een kelder waarop een breedplatenverdiepingsvloer geplaatst wordt. De binnenzijde én delen van de buitenzijde van de kelder voeren we uit als zichtwerkbeton. Dit voldoet aan de CUR100 zichtwerkklasse.

Projectdetails

Project: Ruwbouw RRP Venlo
Opdrachtgever: Van Wijnen Rosmalen
Hoofdopdrachtgever: RRP 
Projectlocatie: Venlo
Uitvoeringsperiode:
2020

Contractvorm:  STABU

8

WEKEN
UITVOERING

600

M2
VLOEROPPERVLAK

650

M3 VERWERKTE
BETON

In aanbestedingsfase al betrokken

Al in de aanbestedingsfase ondersteunden wij het tenderteam van Van Wijnen. We dachten mee met de inhoudt van het plan van aanpak en de uitvoeringsplanning. Als deelgenoot van het team konden we zo optimaal onze expertise inzetten en gezamenlijk tot een efficiënte en veilige uitvoeringswijze komen.

Van dag tot dag gepland

In een korte doorlooptijd acteren betekent dat we voorspelbaar moeten zijn. Leveranciers en collega’s op de bouw zijn namelijk afhankelijk van onze voortgang. In de voorbereiding hebben we daarom het project in detail van dag tot dag, soms op uurniveau gepland. Zo is niet alleen de ploeginzet optimaal, ook weten we tot in detail op welk tijdstip en op welke locatie we materialen en leveringen nodig hebben. Zo zijn we betrouwbaar en voorspelbaar.

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN