Royaal penthouse dat mooi uitzicht biedt over Waalwijk

APPARTEMENTENCOMPLEX DE WALEWYC WAALWIJK

Yellow-Separator-Image-Large
Wij realiseerden vanaf het voorjaar 2016 de betonbouw voor 80 luxe appartementen. Waar voorheen schoolgebouw de Walewyc-Mavo in het hartje van Waalwijk stond is nu plaatsgemaakt voor een prachtig nieuwbouwcomplex. ‘De Walewyc’ bestaat uit twee appartementgebouwen van elk vijf woonlagen met 60 vrije sector huurwoningen en 20 koopwoningen gelegen in een groene omgeving.

In het centrum van Waalwijk realiseerden wij in minder dan 5 maanden het betonbouw casco van het wooncomplex. Het project bestaat uit twee gebouwen met daaronder een fiets/- parkeerkelder onder de grond. Wij realiseerden het volledige betonnen skelet met behulp van onze eigen wandsysteemkisten. De kelder realiseerden wij aan de binnenzijde met zichtbeton.

Projectdetails

Project: Appartementencomplex De Walewyc te Waalwijk
Opdrachtgever: Van Wijnen Rosmalen BV
Hoofdopdrachtgever: Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid
Projectlocatie: Vredesplein Waalwijk 
Uitvoeringsperiode:
 2012/2013

Contractvorm:  RAW STABU / Werkomschrijving

26

WEKEN
UITVOERING

9930

M2
VLOEROPPERVLAK

3500

M3 VERWERKTE
BETON

17

CYCLUSDAGEN
PER VERDIEPING

HET PROJECT IN UITVOERING

Ontzorgende aannemer

Wij hebben in dit project opgetreden als een full-service, ontzorgende, aannemer voor de betonbouw. Daarom waren wij verantwoordelijk voor de realisatie van het betonnen skelet van dit appartementencomplex. Daarvoor staken we veel energie in de voorbereiding door het opstellen van volledige planning. Deze hebben we vervolgens met de betrokkenen geoptimaliseerd in LEAN-sessies. Dit resulteerde in projectplanning waarbij in uitvoering geen één dag is afgeweken van deze planning.

Volledige betonskeletbouw

Tot onze werkzaamheden behoorde ook het verzorgen van de levering op de bouwplaat. Daarnaast ook de montage van de breedplaatvloeren, de kanaalplaatvloeren en de balkons. Daarbij verzorgden wij de noodzakelijke engineering en de plaatsing van de onderstempelingsconstructies. Door middel van just in time delivery volgens een vooraf door ons uitgewerkt vloerenplan beperkte wij de hinder voor omgeving net als stagnatie op de bouwplaats.

HET RESULTAAT

Heeft u eenzelfde uitdaging?

Heeft u eenzelfde uitdaging of een vraag over dit project?

Wij zijn u graag van dienst.

 

Bel: 0416 697080 of stuur een email naar info@dekockbetonbouw.nl
Dan nemen wij zo snel mogelijk contract met u op.

Onze positieve ervaring

Het heeft wel even geduurd maar het ziet er goed uit.

Benjamin Tickle, Project Manager
Company Name Inc

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN