24 levensloopbestendige appartementen

APPARTEMENTENCOMPLEX DE SPELER SLIEDRECHT

Yellow-Separator-Image-Large
Midden in het centrum van Sliedrecht, gelegen tussen scholen en openbare voorzieningen realiseerden wij het betonbouw van het skelet voor 24 woonappartementen.

Bijzonder aan dit project is de keuzevrijheid van de bewoners. Elk appartement is uniek en ingericht door de toekomstige eigenaar. Dit geldt in zowel oppervlakte van de woning alsook de indeling. Wij leverde 100% betonmaatwerk. Tot de werkzaamheden behoorde ook het realiseren van een parkeerkelder onder het complex. Deze realiseerde wij als kwaliteit zichtbeton.

Projectdetails

Project: Appartementencomplex De Speler Sliedrecht
Opdrachtgever: Gebroeders Blokland
Hoofdopdrachtgever: Bloklandhuizend
Projectlocatie: Bonkelaarplein Sliedrecht 
Uitvoeringsperiode:
 2015/2016

Contractvorm:  STABU / Werkomschrijving

25

WEKEN
UITVOERING

4858

M2
VLOEROPPERVLAK

1805

M3 VERWERKTE
BETON

16

CYCLUSDAGEN
PER VERDIEPING

Aansluiten op bestaand gebouw

De Speler is onlosmakelijk verbonden met het nieuwbouwcomplex De Bonkelaar. Dit complex was al eerder gebouwd en reeds bewoont. Aan ons de taak om beide complexen aan elkaar te verbinden.

Stalen wandsysteemkisten

De scheidingswanden van de woningen zijn uitgevoerd met inzet van een stalen systeemwandbekisting. Deze bekistingsmethode zorgt voor een nóg hoger afwerkingsresultaat van het beton. Anderzijds geeft het systeem minimale toleranties, leidt het tot een efficiënt bouwproces en geeft het optimale flexibiliteit. Dit tegen een minimum aan benodigde manuren. Daarnaast kan bespaart worden op de kosten van stukadoorswerk. Kortom: een slimme en snelle bouwmethode waarbij de voordelen veruit opwogen tegen de geringe nadelen zoals handelingsgewicht en maatwerkvrijheid.

HET PROJECT

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN