Het gemak van stadse voorzieningen en de rust en de ruimte van weidse polders

APPARTEMENTENCOMPLEX XL-WONEN ZOETERMEER

Yellow-Separator-Image-Large
In opdracht van Gebroeders Blokland realiseren wij het skelet van betonbouw van 33 luxe appartementen in Zoetermeer. Op een compact bouwterrein midden in een stedelijke omgeving realiseren wij dit luxe wooncomplex.

Dit appartementencomplex voorziet in woningen die gesitueerd zijn op 2 of 3 richtingen. De bewoners hebben allemaal maar één buur door dit slimme ontwerp. Bijzonder is de vrijheid die bewoners kregen voor de indeling van de appartementen. Voor bewoners een meerwaarde, voor ons een uitdaging. Door goede afstemming en slimme handboeken hebben wij dit project zonder bouwfouten gerealiseerd.

Projectdetails

Project: Appartementen XL-Wonen
Opdrachtgever: Gebroeders Blokland Hardinxveld-Giessendam
Hoofdopdrachtgever: Projectontwikkelaar Prevest
Projectlocatie: Nathaliegang Zoetermeer 
Uitvoeringsperiode:
 2018/2019

Contractvorm:  STABU / Werkomschrijving

36

WEKEN
UITVOERING

642

M2
VLOEROPPERVLAK

1805

M3 VERWERKTE
BETON

16

CYCLUSDAGEN
PER VERDIEPING

Onze uitdaging

XL-Wonen is een blikvanger in de wijk Rokkeveen Het project omvat het uitvoeren van het storten van de funderingsbalken en  voor betonpoeren op de funderingspalen. Vervolgens hebben wij de fietsparkeerkelder met betonkolommen en betonwanden gerealiseerd. Na het monteren van het dek zijn we de hoogte in gegaan. Wij waren verantwoordelijk voor het volledige betonskelet van het zes verdiepingen tellende appartementencomplex.

Inzet van eigen systemen

Met onze eigen materialen hebben we de betonwanden gerealiseerd en de breedplaatvloeren ondersteunt. Ook de prefab elementen behoorde tot onze opdracht. We verzorgden de levering op het werk en de montage van de prefab kanaalplaatvloeren, de prefab betonnen galerijplaten en de prefab betonnen trappen.

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN