Uitzicht over de nieuwe waterweg

BETONBOUW APPARTEMENTENCOMPLEX DE KADE MAASSLUIS

Yellow-Separator-Image-Large
In opdracht van Gebroeders Blokland realiseren wij 28 luxe panorama appartementen in Maassluis. De appartementen komen op een prachtige plek aan de kade en bieden uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Onze werkzaamheden bestaan uit het realiseren van de volledige ruwbouw voor het gehele pand. Begin 2021 starten we met de uitvoering.

Ons werk

De bouw van deze 28 appartementen is onderdeel van nieuwbouwproject De Kade Maassluis. Projectontwikkelaar De Kade ontwikkelt hier zo’n 600 woningen in diverse prijsklassen. Het appartementencomplex dat wij realiseren (Residence Boonersluys) is luxe opgezet en heeft vrij uitzicht op het water. Bij de architectuur van het pand is daar rekening mee gehouden, zodat bewoners volop kunnen genieten van het uitzicht. De appartementen zijn voorzien van panoramaramen en alle balkons kijken uit op de rivier.

Projectdetails

Project: 28 appartementen Maassluis
Opdrachtgever: Gebroeders Blokland
Hoofdopdrachtgever:
Projectlocatie: Maassluis
Uitvoeringsperiode:
2020

Contractvorm:  STABU / Werkomschrijving

Totaalaannemer ruwbouw

Binnen dit project zijn wij totaalaannemer voor de gehele ruwbouw. We verzorgen de levering en montage van de wapening, bekisting en het storten van het beton. Ook de werkvoorbereidingen, het opstellen van de ruwbouwplanning en het coördineren van de uitvoering nemen we uit handen. Hiermee ontzorgen we onze opdrachtgever en het stelt ons in staat om het werk volledig te overzien en de beste keuzes te maken.

Zo zorgen we focus in het projectteam. Opdrachtgever kan sturen op hoofdlijnen en de noodzakelijke focus leggen op de afbouwwerkzaamheden.

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN