Nieuwe uitvoerder: Josh Schilt

Uitvoerder Josh Schilt gestart

Begin oktober startte Josh Schilt binnen ons team. Inmiddels is hij volop bezig met de eerste werkzaamheden voor de bouw van het nieuwe Van der Valk Hotel in Lelystad:

Feeling krijgen met het werk

“Het is hier nu nog rustig op de bouw,” vertelt Josh. “Dat zal straks wel anders zijn, als alle andere partijen hier ook aan de gang gaan. De eerste paar weken werk ik daarom nog veel mee in het team, om zo het werk en de mannen te leren kennen. We zijn nu bezig met het maken van de fundering en de poerbekisting voor de kelder en het zwembad.

Het bevalt me goed om eerst op deze manier feeling met het werk en het team te krijgen. Zo kan ik mijn rol als uitvoerder uiteindelijk ook beter oppakken. Het aansturen van ploegen, het maken van planningen en bestellen van beton etc. Ik kijk ernaar uit om dit verder op te pakken voor dit werk en de andere projecten die op de planning staan. Binnenkort starten we ook met de bouw van 236 studentenappartementen in Middelburg.

Of ik blij ben dat ik bij De Kock Betonbouw gestart ben? Zeker weten!”