Een jonge en gedreven onderneming

BOUWEN IS ONS LEVENSWERK

Yellow-Separator-Image-Large

Ons bedrijfsprofiel

Wij zijn De Kock Betonbouw.
Een jonge en frisse onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in civiele- en bouwkundige betonbouw. Onze missie? De beste én betrouwbaarste betonbouwer van Nederland zijn en daarom pakken wij de projecten nét even iets anders aan.

Wij zijn ambitieus, eerlijk en hebben een no-nonsense mentaliteit. Hieruit volgt dat wij elke keer weer enthousiast worden van niet-alledaagse. Betonbouw projecten waarbij wij van meerwaarde kunnen zijn.

Wij denken namelijk graag mee aan oplossingen en stellen ons proactief op. Wij hebben jarenlange ervaring en zodoende een zeer brede kennis door onze verscheidenheid van uiteenlopende betonbouw projecten.  Dit in het bijzonder in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek.  Daarbij vinden wij werken met de hoogste veiligheidsstandaarden een vanzelfsprekendheid. Zelfs als het een project onder tijdsdruk is.

2002

JAAR VAN
OPRICHTING

132

GEREALISEERDE
PROJECTEN

35

TEVREDEN
OPDRACHTGEVERS

100

KM RADIUS
WERKGEBIED
OM VESTIGING

Onze missie

Wij realiseren graag projecten waarbij wij u de betonwerkzaamheden volledig uit handen nemen. We doen dit graag voor projecten in de woningbouw, de utiliteitsbouw als ook voor civieltechnische projecten.

Onze expertise is dan ook het realiseren van in het werk gestorte beton én levering en montage van prefabbeton. Hierin is ons werkgebied in de ruime omgeving rondom Wijk en Aalburg. We werken centraal in Nederland en in het bijzonder in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Ook werken we in de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Holland. Binnen al deze provincies werken we samen met vaste partners om zo continuïteit en kwaliteit te garanderen.

Onze kernwaarden

01.
Werken met
vakmensen

Wij werken met vakmensen en willen voor hen de beste werkgever van Nederland zijn. In alle geledingen van onze organisatie geven wij onze mensen dan ook veel verantwoordelijkheid. Onze mensen zetten net een stap extra om ervoor te zorgen dat we morgen met een voorsprong op de planning kunnen starten. Maar ook dat we een opgeruimde bouw/werkplek hebben.

Onze vakmensen beschikken over veel kennis en ervaring. Diverse van onze jongens zijn dan ook betrokken geweest bij de meest uiteenlopende, complexe projecten in Nederland en Europa. Vaklui waarop u samen met ons kunt bouwen.

02.
Veiligheid
boven alles

Mensenlevens zijn kostbaar. Elk project vraagt daarom om een veilige aanpak. Wij nemen dan ook alleen genoegen met de hoogste veiligheidseisen. Wij werken veilig of wij werken niet.

Daarom maken wij, ondanks dat ons bedrijf nog niet ISO9001 of VCA gecertificeerd is, al V&G-plannen voor elk bouwproject. Daarnaast hebben we ook al een keuringssysteem voor ons materieel en gereedschappen. Wij laten niets aan het toeval over als het op veiligheid aankomt.

03.
Langdurige
relaties

Projecten realiseren met vaste partners zorgt niet alleen dat we beter op elkaar zijn ingespeeld, maar leidt ook tot meer werkplezier, minder verspilling en veiligere projecten. Wij geloven in ketensamenwerking. Niet voor niets werken wij dan ook met vaste partners en voor dezelfde opdrachtgevers. Wij willen geen eenmalige relatie maar een duurzame, langdurige samenwerking. Een relatie waarin we fouten aankaarten en successen samen vieren.

Flexibel, proactief en breed inzetbaar!

We werken in een gevarieerde markt en voeren de meest uiteenlopende projecten uit. Dankzij ons gespecialiseerde team dat proactief opereert en zich flexibel opstelt zijn wij breed inzetbaar en maken wij dagelijks uitdagende werken. In alle lagen van ons bedrijf staan deze kernwoorden dan ook centraal, aangevuld met succesvol en veilig samenwerken. Wie u voorgingen?

Met wie wij succesvol samenwerken?

Niet alleen onze markt is gevarieerd, ook onze opdrachtgevers zijn dat. Wij werken voor bedrijven, overheden en particulieren. Bedrijven in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Kenmerkend in onze opdrachtgevers is de wens om een specialist die volledig zelfstandig opereert. Wie u al voorgingen?