Tre Volte, 's-Gravenhage

3 APPARTEMENTENCOMPLEXEN DEDEMSVAARTWEG

Yellow-Separator-Image-Large
In opdracht van De Vries en Verburg realiseren wij de drie nieuwbouw appartementengebouwen. De huidige flats aan de Dedemsvaartweg 178-392 voldeden niet meer aan de huidige woningbouweisen en diende daarom herontwikkeld te worden. Het complex bestaat uit twee sociale huurappartementen met 90 appartementen verdeeld over twee bouwblokken en één complex met 51 koopappartementen.

Het werk omvat het realiseren van een kelderconstructie onder de woonblokken, het monteren van prefab onderdelen zoals trappen en balkons en het omhoogtrekken van het skelet van de woningen met breedplaat verdiepingsvloeren.

Projectdetails

Project: WOM Blok A-B en C Dedemsvaartweg
Opdrachtgever: De Vries en Verburg BV
Hoofdopdrachtgever: Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Den Haag Zuidwest
Projectlocatie: Dedemsvaartweg ‘s-Gravenhage 
Uitvoeringsperiode:
 2019-2020

Contractvorm:  UAV-GC

Onze uitdaging in dit project is de realisatie in een zo kort mogelijke doorlooptijd te realiseren. Wij hebben daarom het werk voor onze opdrachtgever tot in detail gepland om zo onze inzet en die van de bouwpartners zo efficiënt in te zetten. Hierbij hebben wij verschillende scenario’s in bouwwijze uitgewerkt. We wisten zo alleen al een bouwtijdverkorting van 10 weken te plannen. Wij delen graag onze kennis en kunde in totaalbouw om het werk voor iedereen efficiënt in te korten.

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN