Plaatsing circulaire fietstunnel

We ondersteunen in de plaatsing van de circulaire fietstunnel Stappegoor

De circulaire Stappegoortunnel ligt op zijn plek.

Afgelopen weekend werd er met man en macht gewerkt om de 28 elementen op zijn plek te krijgen. In opdracht van Dura Vermeer verzorgden wij de in het werk gestorte onderdelen, zoals de tunnelvloeren, tunnelwanden en natte knopen. Ook ondersteunden we Van der Linden Beton bv in de montage van de tunnelelementen.

Ploegleider Kelvin Mattheusen:

Het is een gigantische uitdaging om deze grote bouw in goede banen te leiden. We werken aan een parkeerkelder die een oppervlakte van zo’n 6.000 vierkantemeter beslaat. In dit project maken we dus de nodige kilometers met onze jongens. Dagelijks ben ik verantwoordelijk vanuit de Kock Betonbouw om de ploegen efficiënt aan het werk te houden en te zorgen voor tijdige levering van de geleverde materialen zoals beton en prefab onderdelen.

Tot maart 2020 aan het werk

Bijzonder leuk is ook de interactie en samenwerking met onze onderaannemers. Straks werken we hier op de bouw met meer dan 30 mensen tegelijkertijd. Wij aan het betonskelet nevenaannemers met ons aan de installaties van de appartementen. Ons doel is om elke dag weer de taak van die dag te halen. Zo zullen we het werk zonder uitloop opleveren in maart 2020. We hebben nog even te gaan dus.

Directeur Leen de Kock

We zijn ontzettend trots dat wij van Bouwcombinatie De Nijs en Huybrechts Relou het vertrouwen hebben gekregen om deze bijzondere opdracht te mogen realiseren. Voor ons een prachtig project waar wij kunnen uitblinken met onze opgedane kennis en ervaring in de afgelopen jaren.

Wilt u meer informatie over dit project?