Dedemsvaartweg zit erop

Het project Dedemsvaartweg zit er voor ons op

Ons werk op de Dedemsvaartweg in Den Haag zit er bijna op. We verzorgden hier de betonbouw voor drie nieuwbouw appartementencomplexen.

5 appartementscomplexen

We realiseerden een kelderconstructie onder de woonblokken, monteerden prefab onderdelen (zoals trappen en balkons) en trokken het skelet van de woningen omhoog met breedplaat verdiepingsvloeren. Ook maakten we een ankerrailconstructie voor geveldragers en plaatsten we staalkolommen voor de balkons.

Theo aan het woord

Onze voorman Theo was binnen dit project verantwoordelijk voor de aansturing op de bouwplaats. Hij kijkt met een goed gevoel terug op de bouwperiode: “De samenwerking met De Vries en Verburg verliep soepel. Hetzelfde geldt voor de samenwerking binnen het team en met de andere partijen. We waren goed op elkaar ingespeeld en qua planning sloot het goed op elkaar aan.”

Dat zorgde ervoor dat we het werk wisten te versnellen, zonder de risico’s uit het oog te verliezen. Momenteel ronden we de laatste details af en kijken we terug op een fijne samenwerking met De Vries en Verburg en alle andere partners op de bouw. Bedankt voor het vertrouwen De Vries en Verburg!

#Dedemsvaartweg #DenHaag #nieuwbouw #project #trotsebouwers