CUR100 wanden voor Rotterdam-Rijn Pijpleiding in Venlo

CUR100 beton voor Rotterdam-Rijn Pijpleiding in Venlo

Eén van onze nieuwe uitdagingen in 2020 is de ruwbouw van het nieuwe controlecentrum van de Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP). De afgelopen paar weken heeft u hier wellicht al iets over langs zien komen op onze LinkedIn-pagina. De bouw verloopt netjes volgens planning: de begane grond is gestort en de eerste muren staan.

5 appartementscomplexen

Het nieuwe controlecentrum is gelegen in Venlo, vlakbij de Duitse Grens. De locatie vormt het hart van een belangrijke pijpleidinginfrastructuur, die olie vanuit de haven van Rotterdam naar het Ruhrgebied in Duitsland pompt. Het controlecentrum vormt hiermee een belangrijke rol als scharnierpunt in deze logistieke operatie.

Het leuke aan dit project is dat we onze expertise al tijdens de aanbestedingsfase konden inzetten. We ondersteunden het tenderteam van opdrachtgever Van Wijnen, en dachten mee over de inhoud van het plan van aanpak en de uitvoeringsplanning. Mooi om op deze manier samen tot een efficiënte en veilige uitvoeringswijze te komen. “Met passie succesvol samenwerken” is ook niet voor niets ons motto.