Voltooid verleden tijd

HOE ONZE AMBITIE IS GESTART

Yellow-Separator-Image-Large

Onze geschiedenis

In 2002 richtte Leen de Kock, op dat moment nog maar 19 jaar oud, zijn eigen bedrijf op. Waar het bedrijf startte met het bouwen van bijvoorbeeld keukens en badkamers is de focus in de loop der jaren flink veranderd.

De kernwaarden waarmee Leen zijn bedrijf ooit begon zijn ondanks de koerswijziging nooit verloren gegaan. In het bijzonder zijn de kernwoorden ambitieus, eerlijk, en klantgericht ondernemen blijvend ingelijfd in het bedrijf. Daarmee ontzorgen wij onze opdrachtgevers omdat wij veilig werken en planningen halen. Dat is waar Leen ooit mee begon en wat onze werknemers dag in dag uit ook nastreven.

2002

Oprichting bedrijf

In 2002 richtte Leen de Kock, op dat moment 19 jaar oud, zijn eigen bedrijf op. In deze beginjaren voerde hij allround woningbouwwerkzaamheden uit. Zo hield hij zich bezig met het maken van luxe keukens en badkamermeubels maar ook het realiseren van aanbouwen en zelfs volledige woningbouw. Niets was te gek en alles werd aangepakt. Vandaar was het dan ook niet gek dat vanwege zijn passie en gedrevenheid het bedrijf al snel werd uitgebreid.

2008

Eerste civiele project

Zo werd in 2008 een uitkijkplatform en vogelkijkhut in Natuurpark De Biesbosch gerealiseerd. Dit project betekende een ommekeer in het bedrijf. Het was het eerste civieltechnische project dat ook nog eens uitgevoerd werd volgens de UAV-GC. Een innovatieve contractvorm waarbij “de aannemer” verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie.

2010

Bruggen en kademuren

Na het succes van dit project volgde de bouw van bruggen.  Niet alleen houten, bruggen maar daarnaast ook betonnen en kunststof fiets- en verkeersbruggen. Maar ook het realiseren van betonnen deksloven en het maken van betonnen keerwanden.  Projecten in het centrum van Amsterdam tot projecten midden in natuurgebieden en polderlandschappen. Daarbij ook projecten verschillend van contract. Van UAV of de UAV-GC volgens STABU, RAW of Design en Construct en Engineering en Construct. Kortom een gevarieerde orderportefeuille. Kijk eens bij een van onze projecten.

2014

Landelijk opererende betonexpert

Vervolgens is vanaf 2014 het bedrijf verder gegroeid en heeft het zich verder gespecialiseerd in civiele- en bouwkundige betonbouwprojecten. Dagelijks werken we met zo’n 15 werknemers met veel passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen aan een verscheidenheid van projecten.

2015

Ontzorgende aannemer

Onze nadruk ligt op het volledig uit handen nemen van de betonwerkzaamheden. Dit in het bijzonder voor woningbouw, utiliteitsbouw en civieltechnische projecten. Onze expertise is onder andere het realiseren van in het werk gestorte beton én levering en montage van prefabbeton. Ons werkgebied is in de ruime omgeving rondom Wijk en Aalburg in de provincies Noord-Brabant,  Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland maar ook Zeeland en Noord-Holland. Binnen deze provincies werken we samen met vaste partners waardoor we continuïteit en kwaliteit garanderen.

2018

Focus op doorgroeien

In 2018 is de jongere broer van Leen betrokken geraakt bij het bedrijf met als doel vanuit een solide basis de groei verder plaats te laten vinden. Waar Leen nu focus heeft op de realisatie is Martin verantwoordelijk voor het uitdenken en calculeren van de projecten tot en met de werkvoorbereiding. Eerder werkte hij 10 jaar bij een aannemersbedrijf als tendermanager en was hij verantwoordelijk voor het aannemen van complexe bouwprojecten. 

2019

Grote en complexe betonprojecten

Met de groei van de onderneming zijn ook de projecten groter en complexer geworden. De Kock is nu een partner bij in grote projecten waar we de volledige ruwbouw voorbereiden en uitvoeren als vaak al bouwteampartner bij de hoofdaannemer. We bereiden de projecten met militaire precisie voor door 4D plannen en het gedetailleerd ontwerpen van de bouwplaatslogistiek. We stellen kraanplanningen op, verzorgen de afroep van prefab beton en stemmen het werk af met de nevenaannemers. Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers die veel meer focus en tijd krijgen voor de afbouw van de het project.