Stage van Jens is klaar

Stagair Jens aan het woord

5 weken op de bouw - 5 weken op kantoor. Zo zag de stageperiode van onze stagiair Jens Vos er afgelopen weken uit.

MBO 4 opleiding

Vanuit zijn opleiding ‘Middenkader functionaris Bouw en Architectuur’ aan het Koning Willem I College voerde Jens een meetopdracht voor maatvoeringen uit bij het project Van der Valk in Lelystad. Op kantoor werkte hij mee aan de calculaties, planning en werktekeningen.

De bouwplaats versus kantoor

Jens: “Het werk op de bouw is natuurlijk heel anders dan op kantoor. Maar door beide te doen, zag ik ook juist de samenhang. Hoe de calculaties en planningen die we op kantoor maken tot uitvoering komen op de bouw bijvoorbeeld. Dat heeft me inzicht gegeven in hoe de bouw in elkaar steekt. Heel leerzaam!”

#stageopdracht #bouw #vandervalk #vandervalklelystad

Tot maart 2020 aan het werk

Bijzonder leuk is ook de interactie en samenwerking met onze onderaannemers. Straks werken we hier op de bouw met meer dan 30 mensen tegelijkertijd. Wij aan het betonskelet nevenaannemers met ons aan de installaties van de appartementen. Ons doel is om elke dag weer de taak van die dag te halen. Zo zullen we het werk zonder uitloop opleveren in maart 2020. We hebben nog even te gaan dus.

Directeur Leen de Kock

We zijn ontzettend trots dat wij van Bouwcombinatie De Nijs en Huybrechts Relou het vertrouwen hebben gekregen om deze bijzondere opdracht te mogen realiseren. Voor ons een prachtig project waar wij kunnen uitblinken met onze opgedane kennis en ervaring in de afgelopen jaren.

Wilt u meer informatie over dit project?