Een hypermodern stedelijk gebied onder de rook van Amsterdam.

BETONBOUW APPARTEMENTENCOMPLEX KENSINGTON HYDE PARK

Yellow-Separator-Image-Large
Hyde Park bepaalt de nieuwe standaard. Een hypermodern stedelijk gebied onder de rook van Amsterdam. In deze architectonisch, duurzaam en autoluwe stadswijk in Hoofddorp komen meer dan 3.800 luxe appartementen en studio’s.

Als vroege partner al betrokken in het bouwteam realiseren wij blok Kensington van het project Hyde Park. DIt project is gelegen naast een uniek stadspark. De brede boulevards met restaurants, riante binnentuinen en zonovergoten dakterrassen zorgen voor rust en genot. Een totaal nieuw concept, waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. In Hoofddorp realiseren wij een nieuw thuis voor 235 bewoners.

Projectdetails

Project: 235 appartementen Kensington Hyde Park
Opdrachtgever: De Vries en Verburg Stolkwijk
Hoofdopdrachtgever: Snippe & BPD
Projectlocatie: Hoofddorp
Uitvoeringsperiode:
2021-2022
Contractvorm:  Bouwteam

Van intentieovereenkomst naar aannemersovereenkomst

Als partner in het project ondersteunen wij het bouwteam in de ruwbouw. Daarom haakten we direct al in het prille begin aan bij De Vries en Verburg. Op basis van een grove raming hebben we het werk uitgekristalliseerd naar een gedetailleerde begroting met een aanvalsplan.

 

Dit resulteerde in een gedetailleerde uitvoeringsplanning met een kraancapaciteitsberekening en een 4D check om fouten en knelpunten te zien.  Zo wisten welke tijdelijke voorzieningen we moesten treffen, zoals werkplatforms en randtafels en konden we hiermee rekening houden in de prijsvorming.

44

WEKEN
UITVOERING

23000

M2
VLOEROPPERVLAK

12800

M3 VERWERKTE
BETON

15

CYCLUSDAGEN
PER VERDIEPING

SOORTGELIJKE OPDRACHTEN